Food

ls op maat. Dings is de specialist op het gebied van kartonnage en ontwikkelt vele food verpakkingen voor diverse voedingsmiddelen bedrijven. Met roots in de wereld van de bakkerij verpakkingen is er veel en gedegen kennis aanwezig voor de ontwikkeling van verpakkingen. Grafisch design, deskundig advies en een snelle levering zijn slechts enkele kenmerken van Dings. Vraag snel uw offerte aan voor uw food verpakkingen en ontvang binnen 24 uur een passende offerte.

Assortiment verpakkingen voor de food industrie

Het aanbod aan food verpakkingen is zeer breed en divers, denk daarbij aan langsnaad geplakte verpakkingen, sleeves, autolock verpakkingen, sprinter verpakkingen etc. Ook voor machinaal op te zetten verpakkingen met top- of sideloading. Of het nu gaat om gebak, groente, fruit, zoetwaren of diepvries- en magnetronverpakkingen.

De productie van food verpakkingen

Het materiaal dat wordt gebruikt voor de ontwikkeling van food verpakkingen is per aanvraag verschillend. Dit is afhankelijk van de functie/toepassing van de verpakking: vetwerend, diepvriesbestendig, ovenbestendig en bijv.
FSC® kwaliteit.

Veiligheid en hygi├źne

Daarnaast gaat het bij foodverpakkingen natuurlijk vooral om de voedselveiligheid. Wij beschouwen het dan ook als vanzelfsprekend dat wij al sinds 2007 beschikken over het prestigieuze BRC/IOP certificaat.

Deze internationale kwaliteitsstandaard voor voedselveiligheid en hygi├źne garandeert u dat wij voldoen aan de hoogst mogelijke eisen op dit gebied.